+45 61670131

En hypnoseuddannelse efter CHIP modellen™ giver dig alle hypnoseteknikkerne.Og derudover får du med denne hypnoseuddannelse også den coaching & psykologi,som i kombination med hypnose giver dig den indsigt,der gør dig til en kompetent terapeut med klienten i fokus.

 

CHIP modellen™ er det perfekte grundlag til at opbygge din praksis på.Uddannelsen henvender sig til alle med interesse for hypnose. Undervisningen er bygget op i 4 moduler og forløber over 12 uger, med en ugentlig undervisningsdag. Gennem hele hypnoseuddannelsen vil du få mulighed for at repetere det lærte via opgaver, som du selvfølgelig får feedback på.Og du har mulighed for at stille spørgsmål i et online klasseværelse. Du skal i din uddannelse, udover de løbende opgaver, udarbejde en projektopgave, som er grundlaget for din certificering.

Uddannelse efter CHIP modellen™ foregår primært online, og hvor jeg underviser live.Det betyder at du kan stille spørgsmål direkte, fuldstændig som i et almindeligt undervisningslokale. Al undervisning bliver optaget, så du kan gense lektionerne så ofte du vil. Det betyder også at du ikke går glip af undervisning, hvis du er forhindret en enkelt gang. Jeg anbefaler at man ser med live, men det er ikke et krav.

christina suséchristina susé
15:20 07 Dec 21
Fantastisk uddannelse med en skøn underviser, der generøst deler ud af sin store viden og erfaring. Kan varmt anbefales.
John AndersenJohn Andersen
15:57 21 May 21
Fantastisk uddannelsesforløb, meget meget omfattende og giver et super helhedsbillede i det at være hypnoterapeut
Tina MuusholmTina Muusholm
21:11 06 Jan 20
Jeg har en del uddannelse og utallige kurser i rygsækken, så der vægt bag når jeg giver Chip Hypnoseuddannelsen hos Annelise Dahl max antal stjerner. Udover at opleve at have fået et grundigt og bredt fagligt fundament og helt unik support også efter endt uddannelse, så er Annelise en super engageret og professionel underviser. Hun besidder oceaner af viden og erfaring som hun kreativt og skarpt formidler på en tydelig og struktureret måde.Kombineret med Annelises fede energi og humor ,skaber hun et læringsrum hvor man føler sig hjulpet, tryg, tør fejle og øve sig.Udover selve faget, deler Annelise gavmildt ud af sine mange kompetencer i alle facetter af at starte sin egen virksomhed. Hun har skabt et helt opslagsværk som du får adgang til, når du efter certificeringen skal igang med egen praksis - Annelise ønsker sig super dygtige kollegaer og hun brænder for at støtte dig i at blive netop det.Jeg er både stolt af og taknemmelig for at jeg landede på CHIP uddannelsen.Tina MuusholmChip Hypnoseterapeut.Hobro
Pernille SkjoldbyPernille Skjoldby
08:53 06 Jan 20
Annelise er dygtig og kompetent, kan varmt anbefale CHIP Hypnose uddannelsen..
Anette JensenAnette Jensen
00:30 06 Jan 20
Jeg synes det er en god og brugbar uddannelse. Annelise er en god underviser og der er plads til sprøgslål og diskusisoner. Forløbet er bygget godt op.Det mystiske omkring hypnose, blev gjort logisk og forståeligt og er fantastisk.Jeg har haft stor glæde af uddannelsen, især mht. stressbehandling, da jeg prefessionelt arbejder med mennesker med stress i forskellige grader.De bedste hilsnerAnette
js_loader

Modul 1 Analyse og teknikker

Uge 1 til 4
De første 4 uger lærer du om klientanalyse, problemanalyse samt de basale hypnoseteknikker. Undervisningen foregår online, med en ugentlig undervisningsdag.

Modul 2 Projektopgave

Uge 5
Denne uge mødes vi i Slagelse. Her præsenterer jeg dig for din projektopgave, som er grundlaget for din afsluttende certificering. Derudover vil også være tid til spørgsmål samt mulighed for at øve teknikker. 

Modul 3 Terapi og psykologi

Uge 5 til 11
Over 6 uger gennemgår vi forskellige terapiformer, samt den psykologiske forståelse, der gør dig i stand til at bringe din klient gennem et forløb og i mål. En ugentlig onlineundervisningsdag.

Modul 4 Certificering

Uge 12
Denne uge mødes vi igen i Slagelse. Her skal du fremlægge din projektopgave og certificeres i CHIP modellen™ samt NGH certificeres hvis du ønsker.

 


Holdundervisning eller selvstudie…

 

Holdstart 7. sept. 2022

Holdstart 1. marts 2023

Selvstudie

Alt det praktiske – holdundervisning

Tilmeldingsfrist: 14 dage før kursusstart

Holdstørrelse: 2 – 8 elever på hvert hold

Undervisningsform:
Modul 1 og 3: online undervisningdage fra kl. 16 til 18 (Undervisningsuge 1 til 4 og uge 6 til 11, ialt 10 undervisningsdage)
Modul 2 og 4: fysiske undervisningsdage fra kl. 10 til 16 i Slagelse (5. og 12. undervisningsuge, 2 dage)
Hvis du bor i udlandet eller ikke er i stand til at komme til fysiske undervisningsdage, kan du søge om dispensation.
Al onlineundervisning optages, så hvis du er forhindret kan du se det senere.
Se kalenderen her

Alt det praktiske – selvstudie

Du kan starte præcis når det passer dig, og bruge al den tid du har brug for


Inden opstart er det en god ide at vi lige taler sammen, enten i telefon eller via Zoom. Så ring eller send mig en mail, hvis du vil være selvstudieelev hos mig…

PensumHypnoterapeutens Håndbog af Chris Grew samt Hypnoterapi i Praksis af Jens-Jørgen Gravesen. Køb bøgerne

Pris:19.000 dkk (det er muligt at betale i rater)
I prisen indgår CHIP certificering samt din undervisers ekstra materiale.
Du skal selv afholde udgiften til de to bøger der er pensum, samt evt. certificeringsgebyr til NGH på 2000,- dkk.

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et eller flere personalegoder fra din arbejdsgiver (fx uddannelse). Læs mere på SKAT.dk

Din underviser Annelise Dahl har praktiseret som hypnoterapeut siden 2006 og har undervist kolleger og elever gennem de sidste mange år.

Hvad siger tidligere elever

Super engageret og professionel underviser

Annelise besidder oceaner af viden og erfaring som hun kreativt og skarpt formidler på en tydelig og struktureret måde.
Kombineret med Annelises fede energi og humor, skaber hun et læringsrum hvor man føler sig hjulpet, tryg, tør fejle og  øve sig.
Udover selve faget, deler Annelise gavmildt ud af sine mange kompetencer i alle facetter af at starte sin egen virksomhed.

Hun har skabt et helt opslagsværk som du får adgang til, når du efter certificeringen skal igang med egen praksis.

Annelise ønsker sig super dygtige kollegaer og hun brænder for at støtte dig i at blive netop det.

 

Jeg er både stolt af og taknemmelig for at jeg landede på CHIP uddannelsen.
Tina Muusholm Neuropædagog/Specialunderviser.
Deltager på CHIP uddannelse 2019 hos Annelise Dahl

Eminent evne i formidling

Jeg har gennemført uddannelsen til hypnoterapeut hos Annelise Dahl.

Det har på alle måder været et overordentligt tilfredsstillende forløb, og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at jeg valgte den helt rigtige underviser i den ellers ret uoverskuelige jungle af uddannelsessteder.

Annelise Dahl besidder til fulde alle de kvaliteter, som karakteriserer en god underviser: stor faglig indsigt, erfaring, nærvær og eminente evner i formidling. Som kursist har man følt sig holdt i hånden fra første sekund.

Jeg er vildt overrasket over, hvor meget jeg har lært, og jeg er helt tryg ved nu at skulle behandle klienter professionelt.

Mange, mange tak fra en meget tilfreds kursist.

Tom Jørgensen, lektor, cand.pæd. i dansk og MA i retorik

En virkelig god underviser

Jeg har taget CHIP-uddannelsen som hypnoseterapeut. En uddannelse jeg var spændt på at tage da jeg det altid har fascineret mig hvordan menneskets tanker og ændringer af disse har indflydelse på hvordan man opfatter sig selv og sine omgivelser samt hvordan man agerer i sit liv. Jeg ønskede en uddannelse hvor jeg kunne skabe positive forandringer sammen med den enkelte klient.

Chip-uddannelsen var optimal for mig at tage da jeg har et arbejde samtidig med jeg tog uddannelsen.

Min lærer på Chip-uddannelsen,- Annelise Dahl forstår at ”lære fra sig” på en nærværende, grundig og professionel måde med god humor og ”begge ben på jorden”. Kombineret med Annelises erfaring, samt at være super dedikeret i hendes arbejde som hypnoseterapeut, har givet mig en virkelig god lærer. Jeg kan kun anbefale Annelise Dahl.

Mvh. Helle Nielsen.

En dygtig underviser der formår at få alle med

Jeg har været SÅ glad for hele forløbet, og er slet ikke i tvivl om, at jeg valgte at tage uddannelsen det helt rigtige sted.

Med CHIP modellen har jeg fået meget mere end bare en basis viden. Jeg har fået så mange redskaber, at jeg føler mig godt rustet til at stå med klienter nu efter endt uddannelse. Undervisningen online har bare fungeret og vi har haft et fantastisk sammenhold og gode sparrings muligheder på holdet, både når vi har “mødtes” onsdag eftermiddag online og i vores Classroom. Annelise har været med hele vejen igennem og været hurtigt til at svare med gode råd når man har haft brug for det.

Annelise er en dygtig underviser, der er god til at lære fra sig, hun formår at få alle med og der er plads til humor undervejs, så det hele bliver lært ind på en god og uhøjtidelig måde.

De to gange vi har mødtes fysisk i Slagelse har også været meget lærerige og har suppleret undervisningen online super godt. Jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen som CHIP modellen hos Annelise.

Mange hilsner Jeanne Rothman

Inspirerende og motiverende underviser

Jeg har deltaget på Annelise Dahls Chiphypnoterapeut uddannelsen forår 2019
og jeg har været  så tilfreds med hendes uddannelse og undervisning.

Jeg er  begejstret for Annelises inspirerende måde at undervise på der afspejler hendes kæmpe viden og erfaring som hypnoterapeut. Hendes formidling af stoffet er eminent og hun har en begejstring for faget der i den grad smitter. At hun også besidder stor humoristisk og pædagogisk sans er også med til at få koncentrationen til at holde til de mere tekniske sider af faget.

Annelise er den fødte underviser og terapeut, hendes udstråling og skarpe sans for faget kan ikke andet end at motivere! Jeg vil ubetinget anbefale denne hypnose uddannelse, fordi man som deltager får virkeligt meget ud af den. Ydermere kan jeg nævne den gavmildhed Annelise giver sine elever i form af tilgang til det materiale som hun selv bruger

😊 Tusind tak Annelise 😊

🌹🌹🌹🌹🌹

“Rigtig mange mange roser til dig

Du er en rigtig god underviser og er meget nærværende, det er virkelig rart at mærke.Du er helt fantastisk !!Jeg glæder mig MEGET til næste kursus hos dig”

#

“Det har været super godt og jeg lærte mere end forventet.Hypnose uddannelsen vil ikke kun undervise dig i at kunne hjælpe andre, men også i at kunne hjælpe dig selv i livet.”

#

“Du er en hjertevarm og yderst kompetent quinde! Jeg vil varmt anbefale dig til andre og gøre brug af dig en anden gang!”

Kan man virkelig lære hypnose og terapi online?

Al undervisning foregår i real time, dvs. jeg underviser direkte, og du kan stille spørgsmål, præcis som i et almindeligt undervisninglokale. Læsning og skriftlige opgaver laver du mellem vores undervisningsgange, og her kan du selvfølgelig også stille spørgsmål, det foregår i vores lukkede gruppe. I forløbet er der 2 fulde “offline” undervisningsdage hvor vi mødes i Slagelse. Nogle af teknikkerne er det vigtigt at kunne øve, og det kan altså ikke lade sige gøre online 😉

Hvad er unikt ved denne hypnoseuddannelse?

Der er to ting der adskiller denne hypnoseuddannelse fra andre.
1. Denne hypnoseuddannelse, efter CHIP modellen™, giver dig alle hypnoseteknikkerne. Og derudover får du også den coaching & psykologiforståelse, som i kombination med hypnose giver dig den indsigt, der gør dig til en kompetent terapeut med klienten i fokus. Dvs. du her får en meget omfattende uddannelse som giver dig det perfekte grundlag til at opbygge din praksis på.
2. Al teoretisk onlineundervisning optages, og du kan derfor se hele din uddannelse igen og igen, også flere år efter du er blevet færdig. Det er helt unikt og guld værd.

Forudsætninger og udbytte

Alle kan tage denne uddannelse, ligegyldig hvilken baggrund man har. Det eneste der er vigtigt er, at du har lysten til at arbejde med mennesker og hjælpe dem. Hvad enten du allerede er terapeut, og ønsker endnu et redskab, eller du tænker på karriererskift, eller måske vil bruge uddannelsen til personlig udvikling, så er du kommet det helt rette sted hen. Fordi du med denne uddannelse får det hele samlet, både coaching, hypnose, indsigt & psykologi. Dit udbytte afhænger selvfølgelig af din egen indsats, forstået på den måde, at jo mere du læser og øver, jo bedre bliver du. Når det er sagt, så kan du fra det øjeblik du har gennemført uddannelsen starte op med klienter, og i takt med erfaringen bygge din fantastiske praksis op.

Hvilke kompetencer har underviseren?

Din underviser, Annelise Dahl, har været praktiserende hypnoterapeut siden 2006, og blev i 2014 certificeret instruktør ved NGH USA. Det betyder at jeg har 1000vis af klientsessioner og 100vis studietimer bag mig. Endvidere har jeg i mit tidligere erhverv som farmakonom undervist elever, både teoretisk og praktisk, og blev i den forbindelse uddannet som instruktør og underviser. Sammenlagt får du her en underviser der både fagligt og pædagogisk er helt i top. Du kan evt. kigge på mit C.V. her

Hvornår er der tilmeldingsfrist?

Du kan tilmelde dig helt frem til 14 dage før kursusstart. Men der er ingen grund til at vente, du risikerer at der ikke er ledige pladser.

Min personlige garanti til dig

Jeg ønsker kun tilfredse elever, og det er utroligt vigtigt for mig, at du får mest muligt ud af denne uddannelse.Derfor tilbyder jeg 100% tilfredshedsgaranti i op til 14 dage efter uddannelsesstart. Hvis du imod forventning, af den ene eller anden grund, ikke ønsket at fortsætte, så send mig en e-mail, og så får du pengene igen, helt uden diskussion.

Få opgraderet din NGH eller 5Path uddannelse

Hvis du allerede er uddannet hypnoterapeut, og måske er NGH eller 5path certificeret, kan du få opgraderet din uddannelse og blive CHIP certificeret. Jeg er selv NGH og 5 path certificeret, og ved hvad jeg i sin tid manglede… I hvert enkelt tilfælde vurderer jeg hvad du mangler, og tilrettelægger et forløb til dig. I en del tilfælde vil det dog bedre kunne svare sig at du tager hele CHIP uddannelsen, men det finder vi ud af sammen. Bare send mig en mail, så kontakter jeg dig, og sammen finder vi ud af hvad du har brug for.

7 + 3 =

Relevante bøger og kurser til hypnoterapeuter

 

NGH certificering 

 

Er du ikke blevet NGH certificeret på din hypnoseuddannelse?

  • Vil du gerne være en del af et verdensomspændende fællesskab af hypnoterapeuter?
  • Vil du gerne kunne dokumentere overfor dine klienter, at du har en godkendt uddannelse?
  • Vil du være medlem af Danske NGH hypnoterapeuter?

Så har du muligheden her.

I denne pakke får du:

  • NGH’s undervisningsbog, på dansk
  • NGH’s skriftlige eksamen
  • Certificering i NGH USA
  • 1 års medlemskab af NGH USA
  • Indeværende års medlemskab af Danske NGH hypnoterapeuter

Klik på billedet og læs mere ⇒

 

NGH Certificeringspakken
3000,- 
DKK

Skriv dig på listen og få min guide til selvhypnose, et must for enhver kommende hypnoterapeut...

 
 
Derudover får du også

 - tilsendt kursusbeskrivelse
 - et kig ind i undervisningskolaket
 - adgang til sidste infomøde
 - opdateringer på CHIP hypnoseuddannelsen!
 
 
 
 Kærlig hilsen Annelise 💚

Tak for din tilmelding!