+45 61670131

Lær Hypnose & terapi på 12 uger efter Chip modellen

– en unik kombination af coaching, hypnose, indsigt og psykologi.

Til dig der vil lære hypnose og hypnoterapi efter de nyeste metoder, og hvor høj faglighed og fleksibilitet er nøgleordene.

Din investering for at blive hypnoterapeut efter CHIP modellen er 19000 kroner.

w

Livstid mentor

Tilfredshedsgaranti

Deltag fra alle steder i verden

Videreuddannelse


En hypnoseuddannelse efter CHIP modellen™ giver dig alle hypnoseteknikkerne.

Og derudover får du med denne hypnoseuddannelse også den coaching & psykologi,som i kombination med hypnose giver dig den indsigt,
der gør dig til en kompetent terapeut med klienten i fokus.

CHIP modellen™ er det perfekte grundlag til at opbygge din praksis på. Uddannelsen henvender sig til alle med interesse for hypnose. Undervisningen er bygget op i 4 moduler og forløber over 12 uger, med en ugentlig undervisningsdag. Gennem hele hypnoseuddannelsen vil du få mulighed for at repetere det lærte via opgaver, som du selvfølgelig får feedback på. Og du har mulighed for at stille spørgsmål i et online klasseværelse. Du skal i din uddannelse, udover de løbende opgaver, udarbejde en projektopgave, som er grundlaget for din certificering.

Uddannelse efter CHIP modellen™ foregår primært online, og hvor jeg underviser live. Det betyder at du kan stille spørgsmål direkte, fuldstændig som i et almindeligt undervisningslokale. Al undervisning bliver optaget, så du kan gense lektionerne så ofte du vil. Det betyder også at du ikke går glip af undervisning, hvis du er forhindret en enkelt gang. Jeg anbefaler at man ser med live, men det er ikke et krav.

christina suséchristina susé
15:20 07 Dec 21
Fantastisk uddannelse med en skøn underviser, der generøst deler ud af sin store viden og erfaring. Kan varmt anbefales.
John AndersenJohn Andersen
15:57 21 May 21
Fantastisk uddannelsesforløb, meget meget omfattende og giver et super helhedsbillede i det at være hypnoterapeut
Tina MuusholmTina Muusholm
21:11 06 Jan 20
Jeg har en del uddannelse og utallige kurser i rygsækken, så der vægt bag når jeg giver Chip Hypnoseuddannelsen hos Annelise Dahl max antal stjerner. Udover at opleve at have fået et grundigt og bredt fagligt fundament og helt unik support også efter endt uddannelse, så er Annelise en super engageret og professionel underviser. Hun besidder oceaner af viden og erfaring som hun kreativt og skarpt formidler på en tydelig og struktureret måde.Kombineret med Annelises fede energi og humor ,skaber hun et læringsrum hvor man føler sig hjulpet, tryg, tør fejle og øve sig.Udover selve faget, deler Annelise gavmildt ud af sine mange kompetencer i alle facetter af at starte sin egen virksomhed. Hun har skabt et helt opslagsværk som du får adgang til, når du efter certificeringen skal igang med egen praksis - Annelise ønsker sig super dygtige kollegaer og hun brænder for at støtte dig i at blive netop det.Jeg er både stolt af og taknemmelig for at jeg landede på CHIP uddannelsen.Tina MuusholmChip Hypnoseterapeut.Hobro
Pernille SkjoldbyPernille Skjoldby
08:53 06 Jan 20
Annelise er dygtig og kompetent, kan varmt anbefale CHIP Hypnose uddannelsen..
Anette JensenAnette Jensen
00:30 06 Jan 20
Jeg synes det er en god og brugbar uddannelse. Annelise er en god underviser og der er plads til sprøgslål og diskusisoner. Forløbet er bygget godt op.Det mystiske omkring hypnose, blev gjort logisk og forståeligt og er fantastisk.Jeg har haft stor glæde af uddannelsen, især mht. stressbehandling, da jeg prefessionelt arbejder med mennesker med stress i forskellige grader.De bedste hilsnerAnette
js_loader

Modul 1
Analyse og teknikker

Uge 1 til 4
De første 4 uger lærer du om klientanalyse, problemanalyse samt de basale hypnoseteknikker. Undervisningen foregår online, med en ugentlig undervisningsdag.

Modul 2
Projektopgave

Uge 5
Denne uge mødes vi i Slagelse. Her præsenterer jeg dig for din projektopgave, som er grundlaget for din afsluttende certificering. Derudover vil også være tid til spørgsmål samt mulighed for at øve teknikker.

Modul 3
Terapi og psykologi

Uge 5 til 11
Over 6 uger gennemgår vi forskellige terapiformer, samt den psykologiske forståelse, der gør dig i stand til at bringe din klient gennem et forløb og i mål. En ugentlig onlineundervisningsdag.

Modul 4
Certificering

Uge 12
Denne uge mødes vi igen i Slagelse. Her skal du fremlægge din projektopgave og certificeres i CHIP modellen™ samt NGH certificeres hvis du ønsker.

 


Holdundervisning eller selvstudie…

 

Alt det praktiske – holdundervisning

Tilmeldingsfrist: 14 dage før kursusstart

Holdstørrelse: 2 – 8 elever på hvert hold

Undervisningsform:
Modul 1 og 3: online undervisningdage fra kl. 16 til 18 (Undervisningsuge 1 til 4 og uge 6 til 11, ialt 10 undervisningsdage)
Modul 2 og 4: 2 fysiske undervisningsdage fra kl. 10 til 16 i Slagelse (5. og 12. undervisningsuge)
Hvis du bor i udlandet eller ikke er i stand til at komme til fysiske undervisningsdage, kan du søge om dispensation.
Al onlineundervisning optages, så hvis du er forhindret kan du se det senere.
Se kalenderen her

Alt det praktiske – selvstudie

Du kan starte præcis når det passer dig, og bruge al den tid du har brug for


Inden opstart kan det være en god ide at vi lige taler sammen, og afstemmer forventninger. Vi kan ringe sammen eller mødes på zoom.

Så skriv gerne i kommentarfeltet, om du vil ringes op eller inviteres til et zoom møde…

PensumHypnoterapeutens Håndbog af Chris Grew samt Hypnoterapi i Praksis af Jens-Jørgen Gravesen.  Køb bøgerne her

Pris:19.000 dkk (det er muligt at betale i rater)
I prisen indgår CHIP certificering samt din undervisers ekstra materiale.
Du skal selv afholde udgiften til de to bøger der er pensum, samt evt. certificeringsgebyr til NGH på 2000,- dkk.

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke er en samlet betegnelse for de ordninger, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et eller flere personalegoder fra din arbejdsgiver (fx uddannelse). Læs mere på SKAT.dk