+45 61670131

KUN for uddannede hypnoterapeuter

Lær at arbejde med din klients selvværd,
og bliv klogere på barndommen og pubertetens betydningen

Og du kan endda blive hjemme… 

Det startede med en arbejdshypotese. Klienten hed Sara, og hun er årsagen til at du læser dette og at Michael i dag kan tilbyde at lære dig, at måle selvværd hos dine klienter. Samtidig vil han give dig en større forståelse for barndommens og pubertetens påvirkning af voksenlivet.

Michael beskriver det således:

Sara havde klassisk lavt selvværd, følte sig ikke god nok og havde haft det sådan så længe hun kunne huske. Hun havde gået i flinkeskole og havde aldrig gjort oprør i puberteten. Uanset hvad vi arbejdede med, gennemførte hun flotte forandringer, men følelsen af ikke at være god nok holdt fast. Det pirrede min professionalisme, for selvom Sara var godt tilfreds med sin progression, ville jeg gerne, at hun fik justeret sit selvbillede. Men hvor var det egentlig skoen trykkede? Da hun ikke kunne svare på det, måtte det måles objektivt. Jeg manglede et værktøj til at måle selvværd.

Jeg sparrede både med kolleger – som havde det på samme måde –  og med psykologer, men det var én psykolog, Anette P.,  i særdeleshed, der fik mig på rette spor. Vi besluttede at udvikle en selvværdstest sammen.

Arbejdshypotesen kom i sin enkelthed til at hedde: ”Afdækning af selvværd og efterfølgende systematisk bearbejdning af de negative følelser, vil justere klientens selvbillede og give denne en forbedret livskvalitet og en større selvforståelse”.

Et balanceret selvværd er altafgørende for vores psykiske trivsel. Vi har ret til som mennesker at føle os værdifulde både i vore egne liv og i andres.

Nogle heftige måneder fulgte, hvor vi bid for bid fik sammensat en objektiv test og Sara blev den første vi prøvede den på.

”Jeg er bange for at bede om hjælp – andre vælger mig fra hvis jeg er uenig med dem – jeg ser fejl som en bekræftelse af at jeg ikke er god nok – alt skal bare være perfekt”

Fra at opfatte den individuelle klients selvværd som noget diffust, havde jeg nu nogle håndgribelige følelser at arbejde med. Vi fik afdækket følelsernes oprindelse, som havde rod i barndommen. Et lavt selvværd forhindrer os ofte i at gå efter de mål, vi ønsker. For når noget bliver svært, er det let at opgive, fordi jeg jo sikkert ikke ”fortjener succesen”.

Sara udviklingskurve blev endnu bedre og for et år siden skrev hun til mig at hun nu som den første i sin familie havde gennemført en universitetsuddannelse og er blevet mor.

På kurset får du et redskab til at måle din klient selvværd. Fordelen ved dette redskab er, at du sammen med din klient, kan identificere de steder skoen trykker og lægge en forandringsplan, både ved hjælp af de værktøjer du allerede har i din værktøjskasse samt nye.

Så hvis du er klar til at hjælpe dine klienter endnu bedre, og personligt få et bedre indblik i et spændende område i den terapeutiske proces så, meld dig på kurset ”Det reviderede selvbillede”

  • En dybere forståelse for selvværdets betydning for mennesker
  • Værktøjet ”selvværdstest”, hvor du lærer at teste dine klienters selvværd
  • En dybere forståelse for barndommens og pubertetens påvirkning af voksenlivet
  • Værktøjet ”livscirklen”, hvor du kan indsnævre de situationer, som er særligt sårbare for klienten
  • Træning og sparring med medstuderende

Vil du lære samme teknik?

Din investering

For kun 995,- kroner kan du blive endnu bedre til at hjælpe dine klienter.

Sådan foregår det

Vi mødes på Zoom
lørdag d. 26.  marts 2022 kl. 10 og slutter senest kl. 16

Hele dagen blandes teori med teori og øvelser mellem deltagerne.

Vi øver i hvert sit zoom område, 2-3 stykker sammen.

Der bliver lagt en del skærmfri tid ind, så hovedet kan nå at få en pause indimellem.

Du skal blot medbringe lysten til at lære og det gode humør 😉

Forplejningen står du selv for, så du kan få din livret og fylde koppen med din favoritdrik.

Skynd dig allerede nu at tilmelde dig

Din underviser denne dag er Michael Bisling.

Michael og jeg har kendt hinanden i flere år, og han har formået
at vække min nysgerrighed (hvilket ikke sker så tit …)

Da han fortalte om de resultater han opnåede med sine klienter,
efter han havde udviklet sin selvværdstest, tænkte jeg

“det skal jeg lære”

Og det tænker jeg da også at du vil…

 Du kan læse mere om Michael her