+45 61670131
Kan man virkelig lære hypnose og terapi online?

Flere og flere læser deres uddannelse online.
Vi ser et stigende udbud af uddannelser og efterspørgsel efter netop denne undervisningningsform.
Så ja, selvfølgelig kan du også være online studerende når du vil uddanne dig til hypnoterapeut.
Du har iøvrigt mig, Annelise Dahl, med som personlig vejleder og underviser hele vejen.

Hvad er unikt ved denne hypnoseuddannelse?

Der er tre ting der adskiller denne hypnoseuddannelse fra andre.
1. Denne hypnoseuddannelse, efter CHIP modellen™, giver dig alle hypnoseteknikkerne. Og derudover får du også den coaching & psykologiforståelse, som i kombination med hypnose giver dig den indsigt, der gør dig til en kompetent terapeut med klienten i fokus. Dvs. du her får en meget omfattende uddannelse som giver dig det perfekte grundlag til at opbygge din praksis på.
2. Al teoretisk undervisning ligger online, og du kan derfor se hele din uddannelse igen og igen. Det er helt unikt og guld værd.
3. Jeg følger dig fremover, hvis du har brug for det. Det betyder at du ikke står alene når du er færdiguddannet. Hvad enten det drejer sig om faglige eller praktiske spørgsmål, så kan du altid får hjælp hos mig.

Forudsætninger og udbytte

Alle kan tage denne uddannelse, ligegyldig hvilken baggrund man har. Det eneste der er vigtigt er, at du har lysten til at arbejde med mennesker og hjælpe dem. Hvad enten du allerede er terapeut, og ønsker endnu et redskab, eller du tænker på karriererskift, eller måske vil bruge uddannelsen til personlig udvikling, så er du kommet det helt rette sted hen. Fordi du med denne uddannelse får det hele samlet, både coaching, hypnose, indsigt & psykologi. Dit udbytte afhænger selvfølgelig af din egen indsats, forstået på den måde, at jo mere du læser og øver, jo bedre bliver du. Når det er sagt, så kan du fra det øjeblik du har gennemført uddannelsen starte op med klienter, og i takt med erfaringen bygge din fantastiske praksis op.

Hvilke kompetencer har underviseren?

Din underviser, Annelise Dahl, har været praktiserende hypnoterapeut siden 2006, og blev i 2014 certificeret instruktør ved NGH USA. Det betyder at jeg har 1000vis af klientsessioner og 100vis studietimer bag mig. Endvidere har jeg i mit tidligere erhverv som farmakonom undervist elever, både teoretisk og praktisk, og blev i den forbindelse uddannet som instruktør og underviser. Sammenlagt får du her en underviser der både fagligt og pædagogisk er helt i top. Du kan evt. kigge på mit C.V. her

Hvornår er der studiestart?

Du kan begynde lige præcis når det passer dig, og bruge al den tid du vil. 

Vil du opgradere din viden?

Måske er allerede hypnoterapeut men mangler lidt færdigheder. Måsker er du terapeut i en anden retning og ønsker at udvidde dine kompetencer. Måske vil du blot lære nogle teknikker du kan bruge på familie eler venner.
Her er der rig muglihed for at finde lige præcis det du har brug for.

Telefon: +45 61670131

9 + 2 =