Vil du have manualen til at blive Danmarks bedste hypnoterapeut?

En hypnoseuddannelse efter CHIP modellen™ giver dig alle hypnoseteknikkerne. Og derudover får du med denne hypnoseuddannelse også den coaching & psykologi, som i kombination med hypnose giver dig den indsigt, der gør dig til en kompetent terapeut med klienten i fokus.

Sådan er undervisningen bygget op

Modul 1

Analyse og teknikker (uge 1-4)

De første 4 uger lærer du om klientanalyse, problemanalyse samt de basale hypnoseteknikker.Undervisningen foregår online.

Modul 2

Projektopgave (uge 5)

Denne uge mødes vi i Slagelse.Her præsenterer jeg dig for din projektopgave, som er grundlaget for din afsluttende certificering.Derudover vil også være tid til spørgsmål samt mulighed for at øve teknikker.

Modul 3

Terapi og psykologi (uge 5-11)

Igennem 6 uger gennemgår vi forskellige terapiformer samt hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge dem. Du lærer endvidere den psykologiske forståelse, der gør dig i stand til at bringe din klient gennem et forløb og i mål. Undervisningen foregår online.

Modul 4

Projektopgave (uge 12)

Denne uge mødes vi igen i Slagelse. Her skal du fremlægge din projektopgave og certificeres i CHIP modellen™ samt NGH certificeres hvis du ønsker.

Al undervisning foregår i real time, dvs. jeg underviser direkte, og du kan stille spørgsmål, præcis som i et almindeligt undervisninglokale.Læsning og skriftlige opgaver laver du mellem vores undervisningsgange, og her kan du selvfølgelig også stille spørgsmål, det foregår i vores lukkede gruppe.I forløbet er der 2 fulde “offline” undervisningsdage hvor vi mødes i Slagelse. Nogle af teknikkerne er det vigtigt at kunne øve, og det kan altså ikke lade sige gøre online 

Det siger tidligere deltagere på uddannelsen

“Jeg har taget CHIP-uddannelsen som hypnoseterapeut. En uddannelse jeg var spændt på at tage da jeg det altid har fascineret mig hvordan menneskets tanker og ændringer af disse har indflydelse på hvordan man opfatter sig selv og sine omgivelser samt hvordan man agerer i sit liv. Jeg ønskede en uddannelse hvor jeg kunne skabe positive forandringer sammen med den enkelte klient.

Chip-uddannelsen var optimal for mig at tage da jeg har et arbejde samtidig med jeg tog uddannelsen.

Min lærer på Chip-uddannelsen,- Annelise Dahl forstår at ”lære fra sig” på en nærværende, grundig og professionel måde med god humor og ”begge ben på jorden”. Kombineret med Annelises erfaring, samt at være super dedikeret i hendes arbejde som hypnoseterapeut, har givet mig en virkelig god lærer. Jeg kan kun anbefale Annelise Dahl.”

Helle Nielsen

“Jeg har gennemført uddannelsen til hypnoterapeut hos Annelise Dahl. Det har på alle måder været et overordentligt tilfredsstillende forløb, og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at jeg valgte den helt rigtige underviser i den ellers ret uoverskuelige jungle af uddannelsessteder.Annelise Dahl besidder til fulde alle de kvaliteter, som karakteriserer en god underviser: stor faglig indsigt, erfaring, nærvær og eminente evner i formidling. Som kursist har man følt sig holdt i hånden fra første sekund. Jeg er vildt overrasket over, hvor meget jeg har lært, og jeg er helt tryg ved nu at skulle behandle klienter professionelt.Mange, mange tak fra en meget tilfreds kursist.”

Tom Jørgensen

“Jeg har været SÅ glad for hele forløbet, og er slet ikke i tvivl om, at jeg valgte at tage uddannelsen det helt rigtige sted.

Med CHIP modellen har jeg fået meget mere end bare en basis viden. Jeg har fået så mange redskaber, at jeg føler mig godt rustet til at stå med klienter nu efter endt uddannelse. Undervisningen online har bare fungeret og vi har haft et fantastisk sammenhold og gode sparrings muligheder på holdet, både når vi har “mødtes” onsdag eftermiddag online og i vores Classroom.Annelise har været med hele vejen igennem og været hurtigt til at svare med gode råd når man har haft brug for det.

Annelise er en dygtig underviser, der er god til at lære fra sig, hun formår at få alle med og der er plads til humor undervejs, så det hele bliver lært ind på en god og uhøjtidelig måde.

De to gange vi har mødtes fysisk i Slagelse har også været meget lærerige og har suppleret undervisningen online super godt.Jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen som CHIP modellen hos Annelise.”

Jeanne Rothman

Din underviserAnnelise Dahl

Jeg er hypnotisør, fordi jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, for at lære dem hvordan de kan give slip på deres begrænsninger og nå frem til deres mål.

Jeg tror at det enkle og simple er den korteste vej, derfor valgte jeg at blive hypnotisør. Hypnoterapi ER korttidsterapi, logisk og ligetil – som jeg selv.

Mine mange år som hypnotisør med hundredevis af klienter kan komme dig til gode hvis du overvejer selv at blive certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Min uddannelse, hvor jeg deler ud af mine mange års erfaring, sikrer dig en uddannelse i topklasse. 

Book en samtale med Annelise Dahl

Det kan være rart at tale med underviseren, inden man tilmelder sig en uddannelse. Derfor kan du booke en samtale med mig her.

Det praktiske

Holdstart:Start 6. marts 2019, hver onsdag i 12 uger

Holdstørrelse:Max 12 elever på hvert hold

Undervisningsform:10 ugers online undervisning (kl. 16 – 18) samt 2 undervisningsdage (kl. 10 – 16) i Slagelse (dispensation gives, hvis du bor i udlandet)Hver undervisningsgang optages, så hvis du er forhindret kan du se det senere.Pensum:Hypnoterapeutens Håndbog af Chris Grew samtHypnoterapi i Praksis af Jens-Jørgen Gravesen.Køb bøgernePris:17.000 dkk (det er muligt at betale i rater)I prisen indgår CHIP certificering samt din undervisers ekstra materiale.Du skal selv afholde udgiften til de to bøger der er pensum, samt evt. certificeringsgebyr til NGH på 2000,- dkk.

Skriv dig på listen og få min guide til selvhypnose, et must for enhver hypnoterapeut…

Derudover får du også tilsendt kursusbeskrivelse, et kig ind i undervisningskolaket, adgang til sidste infomøde samt opdateringer på CHIP hypnoseuddannelsen™!

Min personlige garanti til dig

Jeg ønsker kun tilfredse elever, og det er utroligt vigtigt for mig, at du får mest muligt ud af denne uddannelse.Derfor tilbyder jeg 100% tilfredshedsgaranti i op til 14 dage efter uddannelsesstart.

Hvis du imod forventning, af den ene eller anden grund, ikke er tilfreds, så send mig en e-mail, og så får du pengene igen, helt uden diskussion.