+45 61670131

BRUG OG HANDELSBETINGELSER

PRODUKTER OG TJENESTER UDBYDES AF

Annelise Dahl
Kornager 206
2980 Kokkedal
CVR 29709734

KONTAKT

Kontakt mig på kontakt@annelisedahl.dk

BETALING

Jeg modtager betaling med Visa og Mastercard.

LEVERING AF DIGITALE PRODUKTER

Du modtager straks efter dit køb en faktura på e-mail til den opgivne e-mailadresse.
Annelise Dahl eller Paylike gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Din adgang til online produkter leveres straks efter køb via e-mail med beskrivelse af, hvordan du kommer i gang, eller hvordan du kan downloade dine filer. Levering sker i løbet af få minutter, dog kan der i helt særlige tilfælde gå længere tid (hvis du benytter MobilePay betaling) dog max 2 dage.

E-mailen sendes til den e-mailadresse, du har opgivet, da du købte produktet.

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

For at kunne hente lydfiler skal din pc opfylde disse tekniske krav: Lydkort, højttaler eller hovedtelefoner der er forbundet til din pc, Windows XP, Vista, Windows 7 eller nyere, Internet Chrome, Explorer eller Firefox, Windows Media Player version 11 eller nyere.
Butikken kan ikke bruges på MAC-computere.

LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER

Der leveres i hele Danmark og forsendelsen af din vare sker med DAO, som leverer alle dage.

Varer købt på hypnoseuddannelsen.dk afsendes normalt 1-3 hverdage efter, din ordre er afgivet. I forbindelse med ferie, højtider og helligdage må der forventes længere leveringstid.

FORTRYDELSESRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Annelise Dahl yder jf. Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer. Denne frist gælder fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du gør brug af fortrydelsesretten, skal du give Annelise Dahl skriftlig besked om, at du ønsker at fortryde købet på kontakt@annelisedahl.dk .

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter, at du har givet Annelise Dahl besked om, at du ønsker at benytte fortrydelsesretten, sende varen retur til mig. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du har ansvaret for varen, til denne er returneret til Annelise Dahl.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

REKLAMATIONSRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Hvis du opdager en fejl eller mangel ved levering fra Annelise Dahl, skal du rette henvendelse til mig inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive og – hvis nødvendigt – dokumentere, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk.

EU-kommissionens online klageportal, kan anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU land.
ODR. Online klage kan indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive email-adressen kontakt@annelisedahl.dk

RETURVARER SENDES TIL:

Annelise Dahl
Kornager 206
2980 Kokkedal

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Annelise Dahl.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, livehold, workshop og kurser.

WORKSHOPS, KURSER & EVENTS:

Hvis du bliver forhindret i at deltage på et af mine kurser, en workshop eller et livehold, skal du give mig besked på kontakt@annelisedahl.dk.

Hvis du afbestiller din deltagelse inden 14 dage før kursusstart, opkræves et administrationsgebyr på 250 kr.

Du kan ikke afmelde dig kurser, workshops eller livehold, når der er under 14 dage til første undervisningsdag. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt.

BETINGELSER FOR BETALING AF UDDANNELSER, WORKSHOPS, RÅDGIVNING MV.

Din tilmelding til kurser, workshops eller livehold er gyldig, når du har betalt. Hvis du betaler i flere rater, er din tilmelding gældende, så snart du har betalt første rater.

Når du tilmelder dig kurser, uddannelser, workshops eller mentorforløb, tilmelder du dig hele forløbet og er forpligtet til at betale alle rater.

Når du tilmelder dig medlemsklubben bliver dit medlemskab automatisk fornyet hver måned, indtil du opsiger det. Der er ingen bindingsperiode.

AFLYSNING ELLER ÆNDRINGER I KURSER, WORKSHOPS MM.

Kurser, workshops og livehold afvikles på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. I det tilfælde, at Annelise Dahl er nødt til at aflyse, vil du få det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en enkelt dag på et livehold, bliver dagen erstattet af en ny dato.

PERSONDATALOVEN GDPR

For at du kan indgå aftale med mig, har jeg brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos annelisedahl.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@annelisedahl.dk. Personoplysningerne registreres hos Annelise Dahl og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din email-adresse og mobilnummer til DAO i forbindelse med afsendelse af pakker (så du kan modtage leveringsoplysninger, herunder T&T).

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Annelise Dahl.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk

https://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet